Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 
, . , ,

 

Ο Αν. Υπουργός και Βουλευτής Νομού Λέσβου κ. Νίκος Σηφουνάκης, επισκέφθηκε στις 3 και 4 Δεκεμβρίου την Λήμνο. Στην πρώτη του αυτή, μετά τις Δημοτικές εκλογές, επίσκεψή του στο νησί συναντήθηκε και με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Λήμνου κ. Αντώνη Χατζηδιαμαντή, τον οποίο διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα του και θα στηρίξει την προσπάθειά του.

Αναφερόμενος στον νέο Δήμαρχο ο κ. Σηφουνάκης είπε: «Τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Είναι ικανός, γνώστης του αντικειμένου και έχει όραμα». Ακόμη ερωτηθείς για τους πολλούς υποψηφίους απ’ τον χώρο του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εκλογές στο νησί, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Προσπάθησα προσωπικά, όταν κλήθηκα απ΄ τα όργανα, να αμβλυνθεί το πρόβλημα που προέκυψε. Αυτό νομίζω είναι και το σωστό, δηλαδή η προώθηση της ενωτικής διεργασίας και της συνεννόησης, που αρμόζει και με το ρόλο μου ως εκπρόσωπος και της Λήμνου στο Κοινοβούλιο. Αλλά όπως έπραττα πάντοτε, αποφεύγοντας να ποδηγετήσω την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έπραξα και τώρα. Τέλος πρόσθεσε πως συγχαίρει όλους που εκλέχθηκαν αλλά και όλους που μετείχαν στην εκλογική διαδικασία.

Σήμερα του Αγίου Νικολάου, ο κ.Σηφουνάκης μετέβη στο Πλωμάρι και πήρε μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο της κωμόπολης. Στη συνέχεια επέστρεψε στο Πολιτικό του γραφείο στη Μυτιλήνη, όπου τον περίμεναν γνωστοί και φίλοι να του ευχηθούν για την ονομαστική εορτή.